Tag Archives: Syahiba Saufa

Lirik Lagu Syahiba Saufa – SUWEK

Wes kadung welase sun tompo Juntrunge riko duwen wong liyo Koyo sing kuat isun ngerasakaken Perih rasane ati loro Percumo baen isun getuni Apuo bengen sing ati ati Pintere riko dung uliye ngapusi Status riko hang duwe rabi Salah isun dewek Apuo sing takon wong tuwek Bareng riko ati nisun suwek Masio ati iki abot… Read More »

Lirik Lagu Syahiba Saufa – MESEM TAPI NANGIS

Sun pikir pikir pancen bener.. Hang bengen riko omong aken Lintang padahal riko sanjung Temokno dudu isun hooo… Jurang gunung hang sun liwati Kabeh iku sing ono arti.. Kalingono hang,,sun karepi.. Sing tau sun duweni.. Mulo wes bureng lambe,,nisun Ta,,pi nangis ring ati,,nisun Arep nongendi,,sun gowo roso, iki.. Mulo gedigi isun njangkah Ko,,yo sing kuat… Read More »

Lirik Lagu Syahiba Saufa – TERUSO NYEKSO

Sing sanggup sun lilakeno… Roso welas nje,rone dodo.. Riko hang isun,,belani.. Kok tegone nyulayani… Kangen sing biso di bendung.. Gawe atinisun iki linglung.. Ibarate suket prujuke liyar.. Sing keneng,, ditahan arane sayang.. Bengen riko koyo angete ambekan Saiki adem dadi embun dalanan Lilak,,no ketimbange mokso.. Ikhlasno,,masio loro… Iki tah,, hang riko karepi.. Teruso ,, nyekso… Read More »

Lirik Lagu Syahiba Saufa – ONO KERONO

Koyo sing serantan Bengen isun nyawang Riko kudu kudu gancang gancang Duweni welase hang apik rupane Biso gawe ati iki Kepencut nong riko Getun saikine ati pungkasane Ajur beset koyo Hang di karepno Isun wes kapusan riko gawe dalan Kanggo ngulihaken dunyo Hang mulo wess riko impekno Mentolo, riko, mung sandiwo,ro.. Gelem nong isun, ono… Read More »

Lirik Lagu Syahiba Saufa – KUDU KELENDI

Adoh ono wes roso hang ono Mugo baen riko biso nerimo Buangen kabeh aran cerito Kisah isun lan rikoo Adoh ono wes roso hang ono Mugo baen riko biso nerimo Buangen kabeh aran cerito Kisah isun lan riko Kudu kelendi maning.. Isun arep ngale,,si.. Sing biso sun,,tompo maning.. Angel di a,,dohiii… Kadine ojo gampang memengan… Read More »

Lirik Lagu Syahiba Saufa – MILU DEMEN

Pait rasane dung welas sing ketompo Koyo dene kopi, sing nemu gulo Wes kelendi maning,sun kudu rumongso Masio roso welase, keneng di pokso.. Ulihe sun ngangen,kari kenemenen Serang kepingine biso urep bareng Kelendi maning,,biasane riko Milih jejodoan,,ambi wong liyo.. Sing lilo,,isun nyawang riko Saiki,,wes duwene, wong liyo.. Welase,yo,kudu sun pendem Urep bareng,,mung biso Sun angen… Read More »