Lirik Lagu Syahiba Saufa – TERUSO NYEKSO

By | February 9, 2022
Syahiba Saufa - TERUSO NYEKSO

Sing sanggup sun lilakeno…
Roso welas nje,rone dodo..
Riko hang isun,,belani..
Kok tegone nyulayani…

Kangen sing biso di bendung..
Gawe atinisun iki linglung..
Ibarate suket prujuke liyar..
Sing keneng,, ditahan arane sayang..

Bengen riko koyo angete ambekan
Saiki adem dadi embun dalanan
Lilak,,no ketimbange mokso..
Ikhlasno,,masio loro…

Iki tah,, hang riko karepi..
Teruso ,, nyekso nong batin..
Wes cukup,,welas sun iki..
Hang penting,, riko wes ngerti..

Sing sanggup sun lilakeno..
Roso welas nje,rone dodo..
Riko hang isun,,belani..
Kok tegone, nyulayani..

Kangen sing biso di bendung..
Gawe atinisun iki linglung..
Ibarate suket prujuke liyar..
Sing keneng,, ditahan arane sayang.

Bengen riko koyo angete ambekan
Saiki adem dadi embun dalanan
Lilak,,no, ketimbange mokso..
Ikhlasno,, masio loro..

Iki tah, hang riko karepi..
Teruso,, nyekso nong batin..
Wes cukup,,welas sun iki..
Hang penting riko wes,, ngerti..

Bengen riko koyo angete ambekan
Saiki adem dadi embun dalanan..
Lilak,no ketimbange mokso
Ikhlasno ,,masio loro…

Iki tah ,,hang riko karepi..
Teruso,,nyekso nong batin..
Wes cukup,,welas sun iki..
Hang penting,, riko wes, ngerti…

Hang penting,,riko wes,, ngerti..

Lirik Lagu Yang Terkait:
SYAHIBA SAUFA – TERUSO NYEKSO

Temukan Mp3 Syahiba Saufa – TERUSO NYEKSO