Lirik Lagu Syahiba Saufa – SUWEK

By | June 25, 2022
Syahiba Saufa - SUWEK

Wes kadung welase sun tompo
Juntrunge riko duwen wong liyo
Koyo sing kuat isun ngerasakaken
Perih rasane ati loro

Percumo baen isun getuni
Apuo bengen sing ati ati
Pintere riko dung uliye ngapusi
Status riko hang duwe rabi

Salah isun dewek
Apuo sing takon wong tuwek
Bareng riko ati nisun suwek

Masio ati iki abot nyang riko
Isun kudu iklas ninggalno
Welas riko kudu sun lalekno

Percumo baen sun getuni
Apuo bengen sing ngati ati
Pintere riko dung uliye ngapusi
Status riko hang duwe rabi

Salah isun dewek
Apuo sing takon wong tuwek
Bareng riko ati nisun suwek

Masio ati iki abot nyang riko
Isun kudu ihklas ninggalno
Welas riko kudu sun lalekno

Salah isun dewek
Apuo sing takon wong tuwek
Bareng riko ati nisun suwekk

Masio ati iki abot nyang riko
Isun kudu ihklas ninggalno
Welas riko kudu sun lalekno

Salah isun dewek
Apuo sing takon wong tuwek
Bareng riko ati nisun suwek

Masio ati iki abot nyang riko
Isun kudu ihklas ninggalno
Welas riko kudu sun lalekno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Syahiba Saufa – Suwek

Temukan Mp3 Syahiba Saufa – SUWEK