Tag Archives: Vita Alvia

Lirik Lagu VITA ALVIA – IDIH IDIH

Idih idih hey keterlaluan Pegang pegang, pegang sembarangan Aku jadi, jadi kegelian Tapi tapi, tapi mengasyikkan Baru kini aku merasakan Idih idih hey keterlaluan Rayu rayu, rayu sembarangan Aku jadi, jadi kebingungan Tapi tapi, tapi menyenangkan Baru kini aku merasakan Reff: Pantas saja kalau mabuk cinta Lupa makan tidur pun tak lena Cinta itu taman-taman… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – Selendang Angenan

Seprene kangen sun Nong riko nono tambane Serang kangene Sampek sun lali ambi rupane Mung riko hang sing ono tunggale Koyo kepengen balikno Wayah mageh bebarengan Seru keliwat seru kangen sun nong riko Kari keseron nyikso… Bukti sujud sumpah kanggo riko Kangen… nong gati niro Nawi ono sempate teko’o liwat ngimpi Masiyo sedelo, sambangen sun… Read More »

Lirik Lagu VITA ALVIA – ENGET RIKO

Sun pingin riko welasi Sun pingin riko angeni Sun pingin riko sayangi Myakne roso noring ati Kegowo ring njero ngimpi Myakne osing bakal lali..kasih Ojo riko gawe gelo Ojo riko gawe loro Ojo riko golek wong liyo Welas isun iki suci Sayang isun iki murni Hang ono ring njero ati..kasih Arep turu enget riko Tangi… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – JAGAD TRESNO

Binarung sworo angin Lan jemlegur ombak segoro Ngelingake… Sliramu kang tansah tak tresno Lintang semburat ing tawang Ning langit sinare gumebyar Ngancani… Sepiku kumlayang ngamboro.. Ning angin tak titipne Gedhene roso tresno Sepi tanpo sliramu Koyo godhong garing Kang mabur lelimengan Pinginku sesandingan Makantar geni asmoro Biso madangi sukmo Lan tombo kasmaran Jiwo kalbu jagat… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – LAWANGE ATI

Sing ono hang nggawe kangene ati Sing ono hang nggape angenan iki Urip krono sepi nono hang mbarengi Hang biso nggawe senenge ati… Ring kene isun mung ngitungi wengi Lintang lan ulan hang isun sawangi Sak dawane dalan hang isun liwati Mageh sing nemu welas iki Kapan biso isun nduweni Sijine roso wujud kembnge ati… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – ISUN DUDU MALAIKAT

Kadung saiki wowo Biso yo barak dadi geni Ojo nyalahno sopo hang bengen garai Isun dudu malaikat Hang sing tau ono salae Wis cukup isun sambat saiki pungkase Segoro ono surute,,, Sun sabar ono watese,,,, Tahunan isun mecah Watu nong atin riko,,, Malah isun dewek hang loro Wis cukup sepisan pindo Isun kalahno batin Riko… Read More »

Lirik Lagu VITA ALVIA – LORO PIKIR

Dino dino riko suguhi warang Dino dino sing tau riko sayang Roso ngersulo ngemuli jero ati Keroso jeru nancep nong dodo iki Kahanan jero ati tego gawe sepi Sampek sing biso meremaken moto iki Dadi loro pikir dadi bingung ati Dung sing di anggep Buangen isun iki Timbang batin isun kesekso roso Timbang ngenes dewekan… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – Cinta Dalam Hatiku

Angin tolong sampaikan salam rinduku Tolong katakan aku ingin bertemu Cinta tak sanggup aku menegertikannya Dalam lagu berharap engkau membalas cinta Hanya bermain lagi dalam mimpiku Jadi kenyataan di dalam hidupku Katakan apa yang harus aku lakukan Agar pintu hatimu terbuka untuk diriku Sungguh dalam rasa cintaku untuk dirimu Hanya engkau satu cinta di dalam… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – AKU ORA NESU

Saiki kowe wis bedo Kok anggep aku ra ono Aku wis ora guno Seko senengne uripmu Tak kiro aku bioso Senajan atiku loro Kowe ngerti sing tak roso Sliramu sing ono ning atiku Reff: Aku ora nesu kang mas Najan kowe tego ngelarani Kowe sing ngerti atiku Aku setio karo sliramu Kok tegone nglarani atiku… Read More »

Lirik Lagu Vita Alvia – Merelakan

Kulepaskan ikatanku Demi kebahagiaanmu Kurelakan semuanya Karena ku tak bisa Melanjutkan kisah bersamamu Maafkan aku Aku kecewa dengan sikapmu Yang selalu acuhkan aku Aku terluka karena caramu Yang perlakukan diriku Reff: Kulepaskan ikatanku Demi kebahagiaanmu Kurelakan semuanya Karena ku tak bisa Melanjutkan kisah bersamamu Maafkan aku Lupakan aku Mungkin ini salahku Membuka hati untukmu Kurasa… Read More »