Tag Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Neng Ngawi

Srengenge padhangono ati iki Singkirno mendung sing neng langit kuwi Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo Isih neng kene opo uwis lungo Rembulan sing ono ing langit biru Kancanono aku wong sing nandang rindu Gandengen tanganku aku pengin ketemu Ben mari roso kangene atiku Neng kene neng kutho ngawi Janjine tansah nresnani Neng kene neng… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Ambyar

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati Opo ngene iki sing jenenge korban janji Wis ambyar aku kudu kepiye Metu ngendi supoyo ketemu kowe Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar Wis ambyar loro sing tak rasakke Kowe lunggo ninggalke aku ning kene Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene Manise… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Iki Weke Sopo

Wong yen lagi gandrung Ra perduli mbledhose gunung Wong yen lagi naksir Ra perduli yen perang nuklir Nadyan lagi bokek Direwangi nretek nretek Jarene wis jodoh Opo opo duwe’e wong loro Wong yen lagi kepiket Ra perduli ndunyo kiamat Wong yen lagi nyenengi Ra perduli lagi inflasi Nadyan ra duwe duwit Direwangi kredat kredit Jarene… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Kusumaning Ati

Kusumaning ati Duh wong ayu kang tak anti-anti Mung tekamu biso gawe Tentrem ning atiku Biyen nate janji Tak ugemi ora bakal lali Tur kelingan jeroning ati Sak bedahing bumi Kadung koyo ngene Sak iki piye karepe Malah mirangake Manis pambukane Kok pahit tibo mburine Malah ngangelake Amung pamujiku Mugo-mugo ra ono rubedho Sak pungkure… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pokoke Melu

Pokoke melu (melu sopo) Yo melu kowe Pokoke melu (melu ngopo) Yo ngopo wae Emoh ditinggal dewe Aku pingin ngetutke Emoh neng omah dewe Melu pokoke melu Pokoke melu (melu ngendi) Neng endi wae Pokoke melu (melu piye) Yo piya piye Dolan kok mangat dewe Lungo kok dewe dewe Piye biyen janjine Melu pokoke melu… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Mendung Tak Berarti Hujan

Masa lalu hitam di dalam hidupku Dapatkah ku jadikan putih Kegagalan cintaku juga keyakinan Tergoyah oleh keadaan Miskin jiwa dan ragaku Bagai hidup di padang yang tandus Begitu beratnya beban yang ada Di jalan hidupku Bila kau percaya Bahwa hari-hari selalu berganti Takkan selamanya Awan-awan hitam menghantui hidupmu Mendung tak berarti hujan Yakinlah itu satu… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pasar Klewer

Singosaren coyuten Dadi pusat pertokoan Wayah sore rame tenan Cilik gedhe podho kumpul Rambut dowo nganti gundul Persis koyok warung gaul Ireng putih nganti pirang Do melu model sekarang Jarene kemajuan Dandanane ugal-ugalan Polahe ora karuan Eeee koyo wong edan Ning pasar klewer kutho solo Jare blonjo pamite kok ngumbah moto Pasare rame tenan Desek… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Lintang Ponorogo

Bila masih ada perasaan cinta Janganlah sembunyi Andai masih ada Ada rasa rindu Akupun masih mau Tak tunggu neng ponorogo Tekamu koyo semono Tak tunggu neng ponorogo Muliho yen iseh nduwe tresno Hampa di jiwa ku Lelah ku menanti Saat ku sendiri Kan ku buka pintu Andai kau kembali Mencintai aku Tak tunggu neng ponprogo… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pak Sopir

Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe) Ngedem mesin mampir warung langganane Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut) Melu midun ngiras karo ngecek eban Bane opo kempes Kempes opo ora Bane opo gembos mbos, Gembos opo ora Nanging yen pak sopir siji iki Seje karo sopir liyane Nanging yen pak sopir siji iki Yen… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Jodho Suwargo Ndonya

Mung kowe sing biso nambani aku Nalikane ketulo tulo uripku Koyo layangan sing rantas taline Montang manting kapusan kembange lambe Mung kowe sing ikhlas nulungi aku Nambani loro tresnoku Sewu tatu perihe mung kari crito Ilang ketemu kowe wong sing setyo Opo iki arane jodho suwargo ndonya Pethuk ku nalikane rekoso Opo iki arane bojo… Read More »