Tag Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Pokoke Melu

Pokoke melu (melu sopo) Yo melu kowe Pokoke melu (melu ngopo) Yo ngopo wae Emoh ditinggal dewe Aku pingin ngetutke Emoh neng omah dewe Melu pokoke melu Pokoke melu (melu ngendi) Neng endi wae Pokoke melu (melu piye) Yo piya piye Dolan kok mangat dewe Lungo kok dewe dewe Piye biyen janjine Melu pokoke melu… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Mendung Tak Berarti Hujan

Masa lalu hitam di dalam hidupku Dapatkah ku jadikan putih Kegagalan cintaku juga keyakinan Tergoyah oleh keadaan Miskin jiwa dan ragaku Bagai hidup di padang yang tandus Begitu beratnya beban yang ada Di jalan hidupku Bila kau percaya Bahwa hari-hari selalu berganti Takkan selamanya Awan-awan hitam menghantui hidupmu Mendung tak berarti hujan Yakinlah itu satu… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pasar Klewer

Singosaren coyuten Dadi pusat pertokoan Wayah sore rame tenan Cilik gedhe podho kumpul Rambut dowo nganti gundul Persis koyok warung gaul Ireng putih nganti pirang Do melu model sekarang Jarene kemajuan Dandanane ugal-ugalan Polahe ora karuan Eeee koyo wong edan Ning pasar klewer kutho solo Jare blonjo pamite kok ngumbah moto Pasare rame tenan Desek… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Lintang Ponorogo

Bila masih ada perasaan cinta Janganlah sembunyi Andai masih ada Ada rasa rindu Akupun masih mau Tak tunggu neng ponorogo Tekamu koyo semono Tak tunggu neng ponorogo Muliho yen iseh nduwe tresno Hampa di jiwa ku Lelah ku menanti Saat ku sendiri Kan ku buka pintu Andai kau kembali Mencintai aku Tak tunggu neng ponprogo… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pak Sopir

Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe) Ngedem mesin mampir warung langganane Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut) Melu midun ngiras karo ngecek eban Bane opo kempes Kempes opo ora Bane opo gembos mbos, Gembos opo ora Nanging yen pak sopir siji iki Seje karo sopir liyane Nanging yen pak sopir siji iki Yen… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Jodho Suwargo Ndonya

Mung kowe sing biso nambani aku Nalikane ketulo tulo uripku Koyo layangan sing rantas taline Montang manting kapusan kembange lambe Mung kowe sing ikhlas nulungi aku Nambani loro tresnoku Sewu tatu perihe mung kari crito Ilang ketemu kowe wong sing setyo Opo iki arane jodho suwargo ndonya Pethuk ku nalikane rekoso Opo iki arane bojo… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Isin

Konco-konco wis do ngerti Kowe suwe dadi pacarku Nggumun banget mikirake Lha kok mung ngene dadine Uwis tau tak cucup pipimu Uwis tau tak rangkul pundakmu Ngopo to [i es i en -i-es-i-en] Isin isin nyeluk sayang mbek aku Yen kencan wis bola-bali Tak etung meh saben wengi Nggumun banget mikirake Lha kok mung ngene… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – KOWE MLAYU

Tak tangisono wis emoh krungu Wis ilang rasane tresnamu Kowe lali mlayu ninggalake aku Lungo tegane nyikso uripku Tak entenono uwis emoh mulih Tresnamu uwis maleh Kowe lali ninggali cerito sing sedih Nyikso atiku sansoyo perih Gelo aku gelo, aku keloro-loro Rasane ngiris-iris ning dodo Loro aku loro, atiku keloro-loro Nandur tresno tukule kuciwo Tak… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Tresnamu Ketinggalan Kreto

Aku kenal sliramu wis suwe, Malah tak anggep adhiku dewe, Bojoku konco akrab sliramu, Mrono mrene, dolanan cah telu. Saikine aku uwis ngerti, Kowe nandang tresno marang aku, Biyene ra gelem amiwiti, Njur kepriye, anggonku nglakoni. Katresnanmu, ketinggalan kreto Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo Nduwe karep, mung disimpen simpen Atiku, biyene kesengsem. Saikine aku uwis… Read More »