Tag Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – TATU

Senajan kowe ngilang Ra biso tak sawang Nanging ning ati tansah kelingan Manise janji Janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku loro Ning sih kuat nyonggo Tatu sing ono ndodo Perih rasane Yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah Yen aku crito Opo anane Wong sing ning sandingmu Ben melu krungu Piye tena~ne Opo aku… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Bakso Sarjana

Anakku wedok lulus sekolah Nangis karepe pingin kuliah Mugi gusti alloh paringo berkat Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah Naliko bayi biyen tak kudang Rino wengi tak gadang gadang Senajan wong tuamu dudu juragan Mung wong cilik bakul bakso kelilingan Oalah nduk kowe duweku donga lan puji Wong tuamu moco tulis ora ngerti Oalah… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Sigar Tresnone

Piring sing pecah ilang separo Tak sayang sayang kok koyo ngono Sigar dadi loro urung dadi bojo Opo pancen pancene durung jodho Piring sing pecah garing tilase Tak sayang sayang kok koyo ngene Natoni atiku iki perih rasane Mbiyen sayang saiki ilang tresnane Mangan mung kari muluk Wis neng ngarepe lambe Aku sing ngrekoso Neng… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Piring Pecah

Gek opo to salahku, Dosa opo awakku.. Kebangeten tenan nasibku, Koyo alun ing ombak’e banyu.. Loro atiku iki, Perih koyo mengkene.. Kowe lungo ninggalke siso, Siso tresno sing ono dadaku.. Banyu mili miline ono samudro, Kowe seneng aku sing keloro-loro.. Manuk wae isih nduwe roso tresno, Eling anak bojo sing ditinggal lungo.. Piring pecah paribasane,… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Nunut Ngiyup

Nunut ngiyup, kulo nunut ngiyup Udan lali ra nggowo payung Teng tritis kulo nggih purun Teng emper kulo nggih purun Sak derenge matur nuwun Nunut leren, kulo nunut leren Ajeng mantuk sampun kewengen Udane ra leren leren Banyune netes ning genteng Leren kulo nunut leren Langite peteng ndedet Howone adem banget Mbok kulo dijak mlebet… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Kopi Lampung

Secangkir wedang kopi Kopi lampung niku kopi asli Gula batu nopo gula tebu Srupat-sruput ping wanci telu Wancine udan gerimis Soyo wengi yo soyo ngeriwis Gerimis kok ra’wis uwis Terus kelingan koe wong manis A… hu a… hu U… ha u… ha Merak bakahuni Numpak kapal, kapale feri Adoh adoh kowe ta parani Mugo mugo… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Parangtritis

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis Rasane koyo diiris Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis Parangtritis Neng kono ono wong manis Yen eling kowe reneo gelis Parangtritis Neng kono ono wong manis Yen eling aku kepengin nangis Ombak gede katon ngawe-awe Nelongso neng ati rasane Ombak… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Penyiar Radio

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke Suaramu, ora biso, dilale’ke Senajan, aku mung krungu suarane. Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe Suaramu kuwi pancen, nyenengake. Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake Suaramu ora biso, dilale’ake. Suaramu, pancen penak, dirungo’ke Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke Suaramu, ora biso, dilale’ke Senajan, aku… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Plong

Plong rasane njero dadaku, Rasane mak plong lego atiku. Wis ora nyut-nyut sirahku, Saiki aku wis ora ngelu. Plong rasane njero dadaku, Rasane mak plong lego atiku. Wis ora dag-dig-dug jantungku, Saiki aku uwis ketemu. Rasane he he he, yo mak plong Rasane kepiye, plong plong plong. Rasane koyo ketiban ndaru, Lintang kamulyan nibani dadaku.… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Neng Ngawi

Srengenge padhangono ati iki Singkirno mendung sing neng langit kuwi Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo Isih neng kene opo uwis lungo Rembulan sing ono ing langit biru Kancanono aku wong sing nandang rindu Gandengen tanganku aku pengin ketemu Ben mari roso kangene atiku Neng kene neng kutho ngawi Janjine tansah nresnani Neng kene neng… Read More »