Tag Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Ngoyak Tresno

Aku ora wedi Panase segoro geni Nengdi lungamu tak goleki…. Jerone samudro ora biso ngalangi Tresnaku sing ono neng ati Aku lan uripmu Koyo langit lan bumi Aku mlarat bondo Duweku mung tresno iki Aku dudu rojo uripku rekoso Mung duwe nyowo lan roso tresno Yen wis jodo Aku lan kowe nyawiji Sugih miskin ginaris… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Dalan Memori

Mantep atiku nekani kuthamu Wis cukup suwe ora ketemu Kepengen aku ambaleni crito Mlaku barengan koyo biyen mulo Sak dawaning dalan iki Kowe aku gandengan tangan Sak dawaning dalan iki Tak rangkul awakmu sayang Gerimis nanda-ake, Mongso ra ndang wis teko Nambahi endah wengi wektu kuwi Kowe ra ijen aku mangerteni Semono ugo aku saiki… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – TANJUNG PERAK

Titit tuuitt.. Damar mati muliho.. Siti lungo pasar babi mati semar mendem Do re mi sol jenang dodol geal-geol Me re me re tahu tempe nak rasane Waktu terang bulan udara bersinar terang Teranglah sekali dikotalah surabaya Belum berapa lama Saya duduk dengan bimbang Datang kawan saya Om jujuk itu namanya Mari-mari-mari kita pergi tanjung… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Cucak Rowo

Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat, Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Iki piye iki piye iki piye Wong tuwo rabi perawan, Prawane yen bengi nangis wae, Amargo wedi karo manuke Manuke manuke cucak rowo, Cucak rowo dowo buntute Buntute sing akeh wulune, Yen digoyang ser-ser aduh enake Jamane jamane jaman… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Segoro Tuban

Putihe pasir segoro tuban Sing tak pikir seprene wis ra kelingan Akhiring netesing udan sore Ngelingake slirane kembange lambe Separo jagad tak kiteri Ora wirang saben uwong tak takoni Separo donya tak ubengi Ngoyak tresno tresnane uwong sing lali Reff Kunang kunang padangono ati iki Kanggo aku wong sing kangen ati Kunang kunang tuntunen sing… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Aku Ora Dolan

Ketutup lawange tresnamu Kelingan wong sing ono neng atimu Rasane remuk jroning uripku Ajur mumur koyo pari ketutu Tekaku nyunggi roso tresno Nyidam kangen suwene wis pirang warso Nyatane aku mung nemu gelo Tego tenan kowe seneng karo sopo Lungaku ora dolan Rekoso golek pangan Lungaku kanggo kowe Rekoso tak sanggani kanggo kowe Tekaku nyunggi… Read More »

Lirik Lagu DIDI KEMPOT – TATU

Senajan kowe ngilang Ra biso tak sawang Nanging ning ati tansah kelingan Manise janji Janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku loro Ning sih kuat nyonggo Tatu sing ono ndodo Perih rasane Yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah Yen aku crito Opo anane Wong sing ning sandingmu Ben melu krungu Piye tena~ne Opo aku… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Bakso Sarjana

Anakku wedok lulus sekolah Nangis karepe pingin kuliah Mugi gusti alloh paringo berkat Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah Naliko bayi biyen tak kudang Rino wengi tak gadang gadang Senajan wong tuamu dudu juragan Mung wong cilik bakul bakso kelilingan Oalah nduk kowe duweku donga lan puji Wong tuamu moco tulis ora ngerti Oalah… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Sigar Tresnone

Piring sing pecah ilang separo Tak sayang sayang kok koyo ngono Sigar dadi loro urung dadi bojo Opo pancen pancene durung jodho Piring sing pecah garing tilase Tak sayang sayang kok koyo ngene Natoni atiku iki perih rasane Mbiyen sayang saiki ilang tresnane Mangan mung kari muluk Wis neng ngarepe lambe Aku sing ngrekoso Neng… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Piring Pecah

Gek opo to salahku, Dosa opo awakku.. Kebangeten tenan nasibku, Koyo alun ing ombak’e banyu.. Loro atiku iki, Perih koyo mengkene.. Kowe lungo ninggalke siso, Siso tresno sing ono dadaku.. Banyu mili miline ono samudro, Kowe seneng aku sing keloro-loro.. Manuk wae isih nduwe roso tresno, Eling anak bojo sing ditinggal lungo.. Piring pecah paribasane,… Read More »