Tag Archives: Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot – Nunut Ngiyup

Nunut ngiyup, kulo nunut ngiyup Udan lali ra nggowo payung Teng tritis kulo nggih purun Teng emper kulo nggih purun Sak derenge matur nuwun Nunut leren, kulo nunut leren Ajeng mantuk sampun kewengen Udane ra leren leren Banyune netes ning genteng Leren kulo nunut leren Langite peteng ndedet Howone adem banget Mbok kulo dijak mlebet… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Kopi Lampung

Secangkir wedang kopi Kopi lampung niku kopi asli Gula batu nopo gula tebu Srupat-sruput ping wanci telu Wancine udan gerimis Soyo wengi yo soyo ngeriwis Gerimis kok ra’wis uwis Terus kelingan koe wong manis A… hu a… hu U… ha u… ha Merak bakahuni Numpak kapal, kapale feri Adoh adoh kowe ta parani Mugo mugo… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Parangtritis

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis Rasane koyo diiris Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis Parangtritis Neng kono ono wong manis Yen eling kowe reneo gelis Parangtritis Neng kono ono wong manis Yen eling aku kepengin nangis Ombak gede katon ngawe-awe Nelongso neng ati rasane Ombak… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Penyiar Radio

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke Suaramu, ora biso, dilale’ke Senajan, aku mung krungu suarane. Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe Suaramu kuwi pancen, nyenengake. Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake Suaramu ora biso, dilale’ake. Suaramu, pancen penak, dirungo’ke Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke Suaramu, ora biso, dilale’ke Senajan, aku… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Plong

Plong rasane njero dadaku, Rasane mak plong lego atiku. Wis ora nyut-nyut sirahku, Saiki aku wis ora ngelu. Plong rasane njero dadaku, Rasane mak plong lego atiku. Wis ora dag-dig-dug jantungku, Saiki aku uwis ketemu. Rasane he he he, yo mak plong Rasane kepiye, plong plong plong. Rasane koyo ketiban ndaru, Lintang kamulyan nibani dadaku.… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Neng Ngawi

Srengenge padhangono ati iki Singkirno mendung sing neng langit kuwi Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo Isih neng kene opo uwis lungo Rembulan sing ono ing langit biru Kancanono aku wong sing nandang rindu Gandengen tanganku aku pengin ketemu Ben mari roso kangene atiku Neng kene neng kutho ngawi Janjine tansah nresnani Neng kene neng… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Ambyar

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati Opo ngene iki sing jenenge korban janji Wis ambyar aku kudu kepiye Metu ngendi supoyo ketemu kowe Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar Wis ambyar loro sing tak rasakke Kowe lunggo ninggalke aku ning kene Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene Manise… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Iki Weke Sopo

Wong yen lagi gandrung Ra perduli mbledhose gunung Wong yen lagi naksir Ra perduli yen perang nuklir Nadyan lagi bokek Direwangi nretek nretek Jarene wis jodoh Opo opo duwe’e wong loro Wong yen lagi kepiket Ra perduli ndunyo kiamat Wong yen lagi nyenengi Ra perduli lagi inflasi Nadyan ra duwe duwit Direwangi kredat kredit Jarene… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Kusumaning Ati

Kusumaning ati Duh wong ayu kang tak anti-anti Mung tekamu biso gawe Tentrem ning atiku Biyen nate janji Tak ugemi ora bakal lali Tur kelingan jeroning ati Sak bedahing bumi Kadung koyo ngene Sak iki piye karepe Malah mirangake Manis pambukane Kok pahit tibo mburine Malah ngangelake Amung pamujiku Mugo-mugo ra ono rubedho Sak pungkure… Read More »

Lirik Lagu Didi Kempot – Pokoke Melu

Pokoke melu (melu sopo) Yo melu kowe Pokoke melu (melu ngopo) Yo ngopo wae Emoh ditinggal dewe Aku pingin ngetutke Emoh neng omah dewe Melu pokoke melu Pokoke melu (melu ngendi) Neng endi wae Pokoke melu (melu piye) Yo piya piye Dolan kok mangat dewe Lungo kok dewe dewe Piye biyen janjine Melu pokoke melu… Read More »