Lirik Lagu Syahiba Saufa – ONO KERONO

By | January 20, 2022
Syahiba Saufa - ONO KERONO

Koyo sing serantan
Bengen isun nyawang
Riko kudu kudu gancang gancang
Duweni welase hang apik rupane
Biso gawe ati iki
Kepencut nong riko

Getun saikine ati pungkasane
Ajur beset koyo
Hang di karepno
Isun wes kapusan riko gawe dalan
Kanggo ngulihaken dunyo
Hang mulo wess riko impekno

Mentolo, riko, mung sandiwo,ro..
Gelem nong isun, ono kerono..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun , riko tinggal no..

Getun, saikine,,ati, pungkasane.
Ajur,,beset koyo, hang di,,karepno
Isun,, wes kapusan, riko,,gawe dalan..
Kanggo ngulihaken, dunyo.
Hang mu,lo,,wesss,,ri,,ko,,im,pek no..

Mentolo,,riko,,mung sandiworo. .
Gelem nong, isun,,ono kero,no..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki, isun,,riko tinggal no..

Mentolo,,riko,, mung sandiworo..
Gelem nong ,isun,, ono kerono..
Wes ketu,rutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun,, riko tinggal no..
Saiki,,isun,,riko tinggal no..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Syahiba Saufa – Ono Kerono

Temukan Mp3 Syahiba Saufa – ONO KERONO