Lirik Lagu Syahiba Saufa – MESEM TAPI NANGIS

By | April 19, 2022
Syahiba Saufa - MESEM TAPI NANGIS

Sun pikir pikir pancen bener..
Hang bengen riko omong aken
Lintang padahal riko sanjung
Temokno dudu isun hooo…

Jurang gunung hang sun liwati
Kabeh iku sing ono arti..
Kalingono hang,,sun karepi..
Sing tau sun duweni..

Mulo wes bureng lambe,,nisun
Ta,,pi nangis ring ati,,nisun
Arep nongendi,,sun gowo roso, iki..

Mulo gedigi isun njangkah
Ko,,yo sing kuat kadung pisah..
Opo yo biso,,sun ilangi welas riko…
We,,lasss rikooo…

Jurang gunung hang sun liwati
Kabeh iku sing ono,,arti.
Kalingono hang,,sun karepi..
Sing tau sun duweni…hooo..

Mulo wes bureng lambe,,nisun..
Ta,,pi nangis ring batin isun
Arep nongendi,,sun gowo roso,,iki….

Mulo gedigi isun njangkah
Ko,,yo sing kuat kadung pisah..
Opo yo biso,,sun ilangi welas riko..
Wee,,lasss rikoo…

Lirik Lagu Yang Terkait:
SYAHIBA SAUFA – MESEM TAPI NANGIS

Temukan Mp3 Syahiba Saufa – MESEM TAPI NANGIS