Tag Archives: Safira Inema

Lirik Lagu Safira Inema – Dolanan Ati

Witing tresno jalaran soko kulino Lunture tresno jalaran ono wong liyo Sing tak tresnani saiki wis bedo Opo mergo wis ono wong liyo Opo kudu ngene yen tresno sliramu Kudu ngempet loro ning njero atiku Wis tak cobo sabar ngadepi tingkahmu Opo doyo ngalangi kekarepanmu Aku mung biso ngelus dodo Pancen ati ora biso dipekso… Read More »

Lirik Lagu Safira Inema – Dalan Tresnaku

Tak tenani tak ugemi Ra bakal kowe tak kecewane Suwun gusti kulo sampun diparingi Wong siji sing iso ngimbangi Perasaan iki Ojo nganti nduwe roso Yen tresnoku iki mung dolanan Setioku iki wis ra kurang kurang Kowe tak eman eman Kowe sing tak sayang sayang Reff: Ayem ati mung nyanding sliramu Ojo diculke tali tresnomu… Read More »

Lirik Lagu Safira Inema – Perih

Isun salah paran isun duso paran Sampek ati riko ngocak-ngocak roso Welas sun nong riko wes sing ono liyo Tapi riko tego gawe isun ngersulo Riko hang bengen tau Nancepaken eri noring njero ati Riko hang bengen tau Gawe ati perih gawe loro ati Opo mulo riko sengojo Gawe isun keloro-loro Reff: Isun salah paran… Read More »

Lirik Lagu SAFIRA INEMA – CINCIN EMAS

Cincin emas murni Iseh tak enggo Melingkar indah Ning jari manisku Aku iseh eling Wektu karo kowe Ning dalan iki Kowe lan aku lewati Reff: Aku sayang kowe Ojo ngelarani atiku Kudune kowe ngerti Perasaan ning atiku Aku kangen kowe Kapan kowe ndang bali Ojo suwe-suwe Aku kepingin ketemu Aku iseh eling Wektu karo kowe… Read More »

Lirik Lagu Safira Inema – Opo Kudu Aku

Karepe aku lan kowe Biso dadi siji Mergo ati ora biso, diapusi Mergo tresnaku yo mung kanggo kowe Nanging nyapo we saiki Malah blenjani janji Pas aku lagi katresnan, kowe ngelarani Sampek kapan kowe biso mareni Reff: Opo kudu aku sing ngrasakne loro Opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan Sawangen aku rungokno sworoku… Read More »

Lirik Lagu Safira Inema – Banyu Mili

Separone Wengi iki sing tak liwati Nanging kowe Rung katon kowe rung ngabari Ilalang nong neng nduwur geni Sabendino mung ngobong ati Kepriye Karepmu kuwi njur kepriye Nggonku melu tansah nuruti Paribasane banyu mili Reff: Neng opo yen eneng tresno Pungkasane yen mung loro Getunku ra mergo tresnoku Getun tepung karo sliramu Kepriye Karepmu kuwi… Read More »