Tag Archives: Intan Rahma

Lirik Lagu Intan Rahma – Kudune Aku

Uwes tak cobo, cobo ngikhlaske kowe Aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke Kepiye ra loro, aku wes kadung tresno Malah mbok tinggal lungo Rabi ro wong liyo Ninggal cerito, tanpo mutuske aku Iseh ra nyongko, loro tenan atiku Senajan perih, kahanane wis ngene Aku kudu iso, nompo kenyataane Pacaran suwe urung mesti dadi Selama… Read More »

Lirik Lagu INTAN RAHMA – KEPONTANG PANTING

Aku trimo sing ngalah Aku wis ra betah Ngrasakke kahanan iki Rasane ra nguati Sambat loroning ati Kabeh janjimu ora bukti Jare tresno Nanging opo kowe gampang leno Aku kepontang panting Manut mlakune angin Ibaratno bandulan aku nggo dolanan Loro atiku loro Sing tak tresno ora rumongso Kowe teko, gawe cidro, mending aku lungo Wes… Read More »

Lirik Lagu Intan Rahma – Langit Mendung

Tak tutupi nganggo udan Tangis sing nang pipi Aku ra pingin kowe ngerti Yen eluh mripatku mili Matur suwun kanggo wingi Kowe wis ngancani Sing tak pesen saiki Mlakuo sing ati-ati Kowe getun wis ra guno Wis dalanku lungo Mungkin tanpo awakku Seneng dino-dinomu Dadi ngene mergo kowe Kabeh sing nggawe Tresno ning ati iki… Read More »

Lirik Lagu Intan Rahma – Maju Tatu Mundur Ajur

Opo ra kelingan Ro kabeh kenangan Uwes suwe bebarengan Kepekso pisahan Susah tak kancani Seneng mu neng ngendi Tak tambani kowe pas loro Ning ati…nggo sopo Maju wes mesti tatu, mundur aku ajur Nandur ku katresnan oleh emalah kelaran Wes cukup ngerti aku kepiye tresnamu Kowe ra pantes oleh tresno tulusing awakku Nengdi sumpah setyomu… Read More »

Lirik Lagu Intan Rahma – Kelakon Rabi

Kini kita telah berjanji untuk bersama Setelah sekian lama menunggu hari bahagia Kau meminangku, seneng roso atiku Mulailah sudah hidupku denganmu Kabeh iki ra liyo seko kersane gusti Bersanding ket saiki tekane pati Kau jadi milikku, bungah roso atiku Tak sekedar mimpi (tak sekedar mimpi) Nyatane yo sido rabi Bebarengan noto urip, semoga jadi lebih… Read More »