Lirik Lagu INTAN RAHMA – KEPONTANG PANTING

By | March 14, 2022
INTAN RAHMA - KEPONTANG PANTING

Aku trimo sing ngalah
Aku wis ra betah
Ngrasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sambat loroning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno
Nanging opo kowe gampang leno

Aku kepontang panting
Manut mlakune angin
Ibaratno bandulan aku nggo dolanan

Loro atiku loro
Sing tak tresno ora rumongso
Kowe teko, gawe cidro, mending aku lungo

Wes rapopo rasah diterusno
Senajan ntuk atiku loro
Mending tak culno ugo ngiklasno
Kowe nggo wong liyo
Tak cobo legowo
Tak cobo nglalekno
Senajan pait, abot sing tak roso

Aku trimo sing ngalah
Aku wis ra betah
Ngrasakke kahanan iki
Rasane ra nguati

Sambat loroning ati
Kabeh janjimu ora bukti
Jare tresno
Nanging opo kowe gampang leno

Wes rapopo rasah diterusno
Senajan ntuk atiku loro
Mending tak culno ugo ngiklasno
Kowe nggo wong liyo
Tak cobo legowo
Tak cobo nglalekno
Senajan pait, abot sing tak roso

Wes rapopo rasah diterusno
Senajan ntuk atiku loro
Mending tak culno ugo ngiklasno
Kowe nggo wong liyo
Tak cobo legowo
Tak cobo nglalekno
Senajan pait, abot sing tak roso

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Rahma – Kepontang Panting

Temukan Mp3 INTAN RAHMA – KEPONTANG PANTING