Lirik Lagu Intan Rahma – Ngenteni Janjimu

By | Desember 18, 2022

Intan Rahma - Ngenteni Janjimu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo
Yo wes dadi janji atiyo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan kok ucapke janjimu
Ndek semono aku ra ngiro sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok, wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu, mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli marang keputusanmu
Kudu lilo ning ora biso mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Rahma – Ngenteni Janjimu

Temukan Mp3 Intan Rahma – Ngenteni Janjimu