Lirik Lagu Intan Rahma – Kudune Aku

By | April 5, 2022
Intan Rahma - Kudune Aku

Uwes tak cobo, cobo ngikhlaske kowe
Aku ra yakin kuat, kuat lehku ndelokke
Kepiye ra loro, aku wes kadung tresno
Malah mbok tinggal lungo
Rabi ro wong liyo

Ninggal cerito, tanpo mutuske aku
Iseh ra nyongko, loro tenan atiku
Senajan perih, kahanane wis ngene
Aku kudu iso, nompo kenyataane

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki… jodone wong tak jagani…

Kudune aku, sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku, salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Ning kowe malah nggandeng liyane

Mberebes mili eluh iki ning pipi
Jebul sio sio aku adoh njogo ati
Aku sing nandur
Ning aku sing kudu mundur
Mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur

Kok perih ngene rasane urung percoyo
Aku lungo sedelo
Kowe nggandeng tresno liyo
Kudune aku sing bersanding ning kono
Nanging ora ngiro kenyataane wes bedo…

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki… jodone wong tak jagani…

Ninggal cerito, tanpo mutuske aku
Iseh ra nyongko, loro tenan atiku
Senajan perih, kahanane wis ngene
Aku kudu iso, nompo kenyataane

Pacaran suwe urung mesti dadi
Selama iki… jodone wong tak jagani…

Kudune aku sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Ning kowe malah nggandeng liyane…

Kudune aku sing neng sandingmu
Koyo mbiyen janjine
Bebarengan tekan kene

Suwene mlaku salah dalanmu
Tak gandeng mrene
Ning kowe malah nggandeng liyane
Ning kowe malah menggok dalane

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Rahma – Kudune Aku

Temukan Mp3 Intan Rahma – Kudune Aku