Lirik Lagu Vita Alvia – JAGAD TRESNO

By | Juni 22, 2022

Vita Alvia - JAGAD TRESNO

Binarung sworo angin
Lan jemlegur ombak segoro
Ngelingake…
Sliramu kang tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani…
Sepiku kumlayang ngamboro..

Ning angin tak titipne
Gedhene roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godhong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagat tresno

Binarung sworo angin
Lan jemlegur ombak segoro
Ngelingake…
Sliramu kang tansah tak tresno

Lintang semburat ing tawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani…
Sepiku kumlayang ngamboro..

Ning angin tak titipne
Gedhene roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godhong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagat tresno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Vita Alvia – JAGAD TRESNO

Temukan Mp3 Vita Alvia – JAGAD TRESNO