Lirik Lagu VITA ALVIA – ENGET RIKO

By | Juli 25, 2022

VITA ALVIA - ENGET RIKO

Sun pingin riko welasi
Sun pingin riko angeni
Sun pingin riko sayangi

Myakne roso noring ati
Kegowo ring njero ngimpi
Myakne osing bakal lali..kasih

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati..kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo….ooo….hooo
Hoo….ooo….hooo

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati…kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo…ooo…hooo

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dj Enget Riko – Fiira Santika I, VITA ALVIA – ENGET RIKO

Temukan Mp3 VITA ALVIA – ENGET RIKO