Lirik Lagu Vita Alvia – Selendang Angenan

By | Agustus 12, 2022

Vita Alvia - Selendang Angenan

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso…
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen… nong gati niro
Nawi ono sempate teko’o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He… ya…
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo…
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi…
Ikhlas sun riko tinggalno…

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun
Nong riko…

Seprene kangen sun
Nong riko nono tambane
Serang kangene
Sampek sun lali ambi rupane
Mung riko hang sing ono tunggale
Koyo kepengen balikno
Wayah mageh bebarengan
Seru keliwat seru kangen sun nong riko
Kari keseron nyikso…
Bukti sujud sumpah kanggo riko
Kangen… nong gati niro
Nawi ono sempate teko’o liwat ngimpi
Masiyo sedelo, sambangen sun teko suworo
Masiyo wujud ayang ayang eseme mego
He… ya…
Masiyo wujud selendang angenan beloko
Welas asihe riko sing ono tunggale
Riko sing ono wong liyo…
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi…
Ikhlas sun riko tinggalno…
Eseme baen sun sing ngerti
Koyo kelendi…
Ikhlas sun riko tinggalno

Lirik Lagu Yang Terkait:
VITA ALVIA – SELENDANG ANGENAN

Temukan Mp3 Vita Alvia – Selendang Angenan