Tag Archives: Rika Rafika

Lirik Lagu RIKA RAFIKA – KALAKAY MURAG

Na masih di handapeun Tangkal kiara gunung nu itu Tuh di lebah haseup nu ngelun Di dinya.. Anteng pataréma ucap Guyon panon pada harita Lir dunya boga duaan Éndah kaliwat langkung Naha diri bakal tepung deui Nyungsi kaasih anu bihari Sakagebah ébat Ku tangtungan diri lain Salingkuh ti aturan pangéran.. Diri lir kalakay murag Ragrag… Read More »

Lirik Lagu RIKA RAFIKA – BENTANG MANGLAYANG

Bentang luhureun manglayang Ting kareutip anteung ngiceupan Kamari peuting ayeuna Bentang rapang lobana angger sarua Handapeun bentang manglayang Manehna keur ngadagoan Nanggeuy saruntuyan bentang Meunang mipit ti luhur gunung manglayang Weungi enjing.. engkang Urang peutik kuduaan Urang runtuy.. engkang Keur kongkoyang pangantenan Weungi ieu wayah na urang paanggang Tapi soca tangtos sami Keur milang bentang… Read More »

Lirik Lagu Rika Rafika – Gumulungna Cinta

Najan urang paanggang Cinta urang tetep gumulung Janji urang saati Sasarengan hirup ngahiji Ha..yu urang siram Binih asih kuduaan Ha..yu urang beungkeut Ku kadeudeuh anu maneuh Ha..yu urang beulit Ku kaasih anu wening Ha..yu urang sulam Rasa cinta jeung kanyaah Mugia aya dina ridho gusti Salamina aya dina kabagjaan Najan urang paanggang Cinta urang tetep… Read More »

Lirik Lagu Rika Rafika – Geter Geter Asmara

Geter-geter asmara Nu kacipta na dada Munggaran patepang Jeung anjeun panutan Aduuuh ka gembang Dag dig dug na jajantung Anjeun nu ka pigandrung Emutna salira Ngahudangkeun rasa Aduuuuh kasmaran Wengi ka impi-impi Siang ka bayang-bayang Hate ringrang Mun sadinten teu tepang Jeung anjeun nu jadi panutan Kembang-kembang harepan Nu masieup lamunan Bagja cinta mun jadi… Read More »

Lirik Lagu Rika Rafika – Bangbung Hideung

Bambung… hideung Bara-bara teuing diri Leuheung bari dianggo ka suka galih Situ pinuh balong jero Bebendon sareng bebendu unggal ti Salira juag awi teh pangajul buah Lantaran ti kitu Sora bedil luhur mega paripaos Teu paya lepat saeutik Diri abdi.. kagamparan Eeee banondari Nu geulis kawanti wanti Nu endah na malih warna Puputon kembang kadaton… Read More »