Lirik Lagu Rika Rafika – TALAGA REMIS

By | March 4, 2022
Rika Rafika - TALAGA REMIS

Talaga reumis
Talaga nu jadi saksi
Waktos urang paheut janji
Pasini pakait ati
Pasimpay rasa satia
Duh… bagja saksina talaga reumis

Talaga reumis
Talaga endah romantis
Tempat urang ngumbar asih
Ngamprokkeun rasa kasono
Nyacapkeun rasa katresna
Duh endah di sisi talaga reumis

Di sisi talaga reumis
Cinta mekar karembangan
Di sisi talaga reumis
Carita pinuh mamanis
Di sisi talaga reumis
Asih nyanding kabagjaan
Di sisi talaga reumis
Nyipta rasa nu romantis

Urang anteng..
Paduduaan
Mancing rasa…
Asih kaheman
Useup na useup kageugeut
Eupan na geleng kadeudeuh
Nganggo jeujeur….
Pangharepan
Ngantos geterna kukumbul kalbu
Surser rasa kasangut cinta
Pinanggih bagja di talaga

Talaga reumis
Talaga endah romantis
Tempat urang ngumbar asih
Ngamprokkeun rasa kasono
Nyacapkeun rasa katresna
Duh endah di sisi talaga reumis

Di sisi talaga reumis
Cinta mekar karembangan
Di sisi talaga reumis
Carita pinuh mamanis
Di sisi talaga reumis
Asih nyanding kabagjaan
Di sisi talaga reumis
Nyipta rasa nu romantis

Urang anteng..
Paduduaan
Mancing rasa…
Asih kaheman
Useup na useup kageugeut
Eupan na geleng kadeudeuh
Nganggo jeujeur….
Pangharepan
Ngantos geterna kukumbul kalbu
Surser rasa kasangut cinta
Pinanggih bagja di talaga

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rika Rafika – Talaga Remis

Temukan Mp3 Rika Rafika – TALAGA REMIS