Lirik Lagu Rika Rafika – Tanda Cinta

By | July 23, 2022
Rika Rafika - Tanda Cinta

Dua rebu salapan
Di bulan salapan
Urang tepang munggara
Di kota kembang

Dina sorot socana
Aya tanda cinta
Dina gurak gerik na
Aya tanda cintaaa..
Tanda cinta

Geuning teu di sangka
Teu lami ti harita
Urang tepang kadua
Dikota kembang

Dina sorot socana
Jelas beki asa
Dina gurak gerik na
Aya tanda cintaaa..
Tanda cinta

Ti harita asa teu paruguh rasa
Ngarep ngarep kata cinta ti maneh na
Na iraha atuh anjen ngabalakan
Ngucap cinta ngalandonggan ieu rasa

Sugan dina tepang nu katilu
Maneh na ngedalkeun eusi kalbu
Kata kata cinta na di tunggu
Duh abdi nu malarindu

Geuning teu di sangka
Teu lami ti harita
Urang tepang kadua
Dikota kembang

Dina sorot socana
Jelas beki asa
Dina gurak gerik na
Aya tanda cintaaa..
Tanda cinta

Ti harita asa teu paruguh rasa
Ngarep ngarep kata cinta ti maneh na
Na iraha atuh anjen ngabalakan
Ngucap cinta ngalandonggan ieu rasa

Sugan dina tepang nu katilu
Maneh na ngedalkeun eusi kalbu
Kata kata cinta na di tunggu
Duh abdi nu malarindu

Sugan dina tepang nu katilu
Maneh na ngedalkeun eusi kalbu
Kata kata cinta na di tunggu
Duh abdi nu malarindu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rika Rafika – Tanda Cinta

Temukan Mp3 Rika Rafika – Tanda Cinta