Lirik Lagu SADBOYS FAMILY Ft NFF OFFICIAL – TETEP TRESNO

By | August 7, 2021
SADBOYS FAMILY Ft NFF OFFICIAL - TETEP TRESNO

Senajan aku ngerti sifatmu
Aku tetep tresno sliramu
Polahmu koyo ngopo
Tetep tak pertahano
Senajan kowe kerep nggawe loro

Senajan sifatmu tetep olo
Kowe tetep tak tompo
Senajan aku loro
Aku ikhlas lan legowo

Reff:
Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris

Senajan sifatmu tetep olo
Kowe tetep tak tompo
Senajan aku loro
Aku ikhlas lan legowo

Reff:
Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris

Tulung ilangono
Loro ning njero dodo
Ati roso keiris nggetih
Jroning dodo

Kroso mili getih
Senajan ora keiris
Ati iki rosone sing miris
Hu uu wa a..

Lirik Lagu Yang Terkait:
SADBOYS FAMILY Ft NFF OFFICIAL – TETEP TRESNO

Temukan Mp3 SADBOYS FAMILY Ft NFF OFFICIAL – TETEP TRESNO