Lirik Lagu Denny Caknan – Gak Pernah Cukup

By | August 7, 2021
Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sak pinter pinter’e lehmu ndelekne
Sak rapi rapine lehmu ngapusi
Aku tetep ngerti
Mergo tulus’e ati

Jane atimu sing tak enteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri

Reff:
Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sakjane atimu sing tak enteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri

Reff:
Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki
Kuat iki
Ra mbok tanggepi..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Denny Caknan – Gak Pernah Cukup

Temukan Mp3 Denny Caknan – Gak Pernah Cukup