Lirik Lagu Pagoda Band – Mlaku Dewe Dewe

By | August 8, 2021
Pagoda Band - Mlaku Dewe Dewe

Ora perlu ditutupi
Gusti wis paringi ngerti
Ngomongo opo anane
Salahku opo kok nganti koyongene

Yen pancen kudu pisahan
Mergo uwis ra sejalan
Jodo wis ono garise
Aku kowe kudu mlaku dewe dewe

Aku trimo masio loro ning ndodo
Aku lilo aku lilo

Reff:
Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe

Yen pancen kudu pisahan
Mergo uwis ra sejalan
Jodo wis ono garise
Aku kowe kudu mlaku dewe dewe

Aku trimo masio loro ning ndodo
Aku lilo aku lilo

Reff:
Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe

Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe
Kelangan kowe..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Mlaku Dewe Dewe – Pagoda Band

Temukan Mp3 Pagoda Band – Mlaku Dewe Dewe