Lirik Lagu Nurhana – Bagus Adine

By | Januari 8, 2023

Nurhana - Bagus Adine

Aku bingung pilih endi
Bocah loro sarwo edi peni
Siji kakang siji adi
Kabeh bagus gus..bagus gus..bagus..
Gawe bingung atiku
Cah loro podo gagahe
Yen sinawang kabeh nyenengake
Mesthine ono bedane
Yen kon mileh leh..mileh leh..mileh..
Aku milih adine

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati
Tuku kerdos ning sar gedhe
Sing bagus bagus adine
Sing gantheng gantheng kangmase
Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati
Tuku kerdos ning sar gedhe
Sing bagus bagus adine
Sing gantheng gantheng kangmase

Cah loro podo gagahe
Yen sinawang podo kabeh nyenengake
Mesthine ono bedane
Yen kon mileh leh..milh leh..mileh..
Aku milih adine

Tuku jagung ning sar legi
Aku bingung milih endi
Kebacut mlebu ning ati
Tuku kerdos ning sar gedhe
Sing bagus bagus adine
Sing gantheng gantheng kangmase
Tuku jagung ning legi
Aku bingung pilih endi
Kebacut mlebu ning ati
Tuku kerdos ning sar gede
Sing bagus bagus adine
Sing gantheng gantheng kangmase

Lirik Lagu Yang Terkait:
Bagus Adine – Nurhana

Temukan Mp3 Nurhana – Bagus Adine