Lirik Lagu Mala Agatha – Sayang 9

By | Januari 8, 2023

Mala Agatha - Sayang 9

Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasak’e
Tambah gawe kangene ati

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimugeni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

Lirik Lagu Yang Terkait:
SAYANG 9 – Monica, Mala Agatha – Sayang 9

Temukan Mp3 Mala Agatha – Sayang 9