Tag Archives: Nurhana

Lirik Lagu Nurhana – OJO LAMIS

Ojo sok gampang, janji wong manis Yen to amung lamis Becik aluwung prasojo kangmas Ora agawe cuwo Tansah ngugemi tresnamu wingi Jebul amung lamis Koyo ngenteni thukuling jamur Ing mongso ketigo Aku iki prasasat Loro tan antuk jampi Mbok ojo amung lamis Kang uwis dadine banjur didis Akeh tulodo kang demen cidro Uripe rekoso Milih… Read More »

Lirik Lagu Nurhana – Kasmaran

Yen arep crito karo sopo Yen ora crito Kok tambah nelongso Oh soyo suwe Kok ngene rasane Sedino-dino kok ngatoni wae Yen ora sambat wis ra kuwat Arep njaluk tulung Bingung lehku nembung Tekan suk kapan biso mendem iki Kasmaran kenyo tan kepati-pati Tindak tanduke kalem radigawe Larang eseme nggregetake Yo ben mung ngimpi ora… Read More »

Lirik Lagu Nurhana – Isih Tresno

Sopo kuat nglakoni Yen nyaw-ng wong sing tak tresnani Lungguh jejer lan sesandhingan Kimupeng tamu ra karuan Gelo rasaning ati Po iki wis ginaris pesthi Aku kudu pepisahan Seprene nggonku sesambungan Tego temen kowe nyidrani janji Nganti biso nglarani ati Kebangeten sliramu Kok tego ninggalake aku Aku mung meling janji Sliramu ojo nganti lali Seprene… Read More »

Lirik Lagu Nurhana – Lelamuning Ati

Wayah wengi..katon sepi Kelap kelip kunang-kunang Sing ngancani Nggelar kloso lungguh dewe angratapi Sepi ning ati Wayah wengi..tak goleki Bayang bayang ning mripatku Sing ngatoni Lintang panjer wulan bundar Sing madhangi..opo kowe ngerti Ora ngerti ono ngendi Kowe..iki Ono ngendi dunungmu aku nggoleki Wewayangan..mu tansah. ngatoni Kangenku setengah mati Wayah wengi..soyo sepi Lintang anteng luwuk… Read More »

Lirik Lagu Nurhana – Jangan Koro

Saiki pancen katon asri Pembangunan kutho wonogiri Dalan-dalan tansah katon rapi Masyarakat guyub rukun lan nyawiji Kelingan jaman ndhek semono Dino-dino uripe rekoso Paribasan ora mangan sego Saben dino mangan thiwul jangan koro Prihatin..perih yo batin Rejeki ono sing maringi Mulane kowe ojo lali Bektio ning ngarsane gusti Saiki jamane wes bedo Deso kutho sasat… Read More »

Lirik Lagu NURHANA – NONONG

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe Nonong sing nonong, sing ayu dewe Nononge nambahi ayu, ayu-ayu dewe Nononge nambahi manis, manis-manis dewe Nonong sing nonong dudu bathuke Nonong sing nonong larang regane Nononge yen mesam mesem Kabeh-kabeh kangen Nononge yen ngguyu merem Kabeh-kabeh gelem Dasar ayu tetep ayu Nadyan nonong tambah-tambah ayu Dasar manis tetep… Read More »

Lirik Lagu Nurhana – Lare Gunung

Kulo niki lare gunung Adoh kutho manggene teng kampung Cedhak alas cedhak grumbul Gung lewang lewung Dede marghi nanging lurung Slendang plangi jarike kawung Pak e kuncung mung bebetan sarung Adoh ratu caket watu sak gunung-gunung Kirang gaul alias srawung Najan kulo lare gunung Ampun supe ampun lali metung Niat nulung nopo menthung Kulo wong… Read More »