Tag Archives: Luluk Darara

Lirik Lagu Luluk Darara – WENGI

Sun cacak ngilangno sepi iki Hang seru kangen Nong welas hang suci Bolak balik roso sun temui Sing ono sing ono Hang pas nong ati Reff: Wengi sun jaluk ndang mariyo Serngenge riko ndang njumbulo Sun wis bosen nyawangi peteng Ngangen tekane rino Wengi sun jaluk ndang mariyo Serngenge riko ndang njumbulo Sun wis bosen… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Mung Isun

Mung isun hang biso nambani Kangene riko Yong isun panggone sendenan Welase riko Sing kiro riko biso Adoh nyang awak isun Reff: Sing keneng dipenggak Riko nyang isun Masio leleran welas hang ono Koyo tah segoro lan pesisire Sing bakalan ono pisah pisahe Mung isun hang biso nambani Kangene riko Yong isun panggone sendenan Welase… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Esem Kui

Jane aku kangen sayang Guyon sareng karo awakmu Nanging wes ra kiro kowe kangen aku Mergo wes ono liyo Yowis tak ikhlasno sayang Mugo kowe nemu senengmu Nangis bathin iki yen iling mbiyene Koyo ra ono pedote Nadyan aku iso Puter balik waktu iki Mek gur pingin nyawang nok esem kui Kanggo tombo kangen iki… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Wis Biasa Dewe

Biyen tresnoku wis tau jeru Tulus atiku marang sliramu Nanging mbok tatoni janji mbok laleni Kowe lungo mung ninggalne perih Sadar aku yen iki dalane Lilo yen kudu kelangan kowe Sak orane aku tau merjuangne Masio akhire mbok tinggalne Aku wis biasa dewe Urip tanpo kowe Wengi-wengiku sepi Gur lintang sing ngancani Pas banget-bangete sayang… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Ilange Kembang

Kembang hang sun rumati Sing biso isun duweni Mergo mekare dipetik wong liyo Gusti hang moho suci Kuwateno ati iki Ngadepi cobaan urip iki Lintang noring nduwuran Rungokeno jerit ati iki Sun mesti kelangan kembang Hang wis suwi sun tandur ring ati Sun jaluk lintang Kancanono sun iki Myakne sing kari sepi ati iki Kembang… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Tetesan Eluh

Sing biso sun kumandangno roso hang Ono ring atinisun hang paling jeru Ibarate gondon riko wes ilang wes ilang Atinisun sing bakal menyang Mung siji penjaluk isun Endahno welas iki Tetesan eluh ati iki Sing biso sun tutupi maning Gelone roso ati iki Sing bakal biso sun tambani Nawi baen biso nanduraken roso Yo mung… Read More »

Lirik Lagu Luluk Darara – Ora Kangen

Sing tak kangeni ora ngerti ono ning ngendi Sing tak enteni nganti saiki ra bali Kanganku iki ora ono sing nambani Lungomu kui gowo tresnoku kang suci Opo salahku, opo dosoku Nganti kowe tego ninggalke aku Lali opo to pancen ngelali Lungomu ra eleng janji Kangen opo ora duwe kangen Ning kene aku sing ngangen-ngangen… Read More »