Lirik Lagu Luluk Darara – WENGI

By | August 18, 2021
Luluk Darara - WENGI

Sun cacak ngilangno sepi iki
Hang seru kangen
Nong welas hang suci

Bolak balik roso sun temui
Sing ono sing ono
Hang pas nong ati

Reff:
Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Sun cacak ngilangno sepi iki
Hang seru kangen
Nong welas hang suci

Bolak balik roso sun temui
Sing ono sing ono
Hang pas nong ati

Reff:
Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino

Wengi sun jaluk ndang mariyo
Serngenge riko ndang njumbulo
Sun wis bosen nyawangi peteng
Ngangen tekane rino..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Luluk Darara – WENGI

Temukan Mp3 Luluk Darara – WENGI