Tag Archives: Hendra Kumbara

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Sangu Turu

Tenang wae, aku seh ning kene Tak nyanyekke lagu Sak mereme mripatmu Senajan wagu ra pati merdu Sing penting krungu Kanggo sangu turu Tenang wae, aku seh ning kene Ora bakal lungo Barengan tekan tuo Senajan lemu putih rambutmu Percoyo aku ora bakal mlayu Reff: Rungokno tak tulis lagu Tulus seko atiku Mugo mugo ngancani… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Sak Isone

Sak isone tak kuat-kuatke Mung kanggo kowe Siji-sijine sing ayu dewe Tak lakoni esuk awan wengi Susahku iki kowe Ra perlu ngerti Koyo mengkene rasane Yen dadi wong ora nduwe Abot enteng kudu tak pikul dewe Mangkat kerjo numpak montor Mlakune ndadak diengkol Mergo busi kotor Lan akine wes tekor Ora koyo sing mbok sawang… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Opo Anane

Loroku wis ilang Semenjak kau datang Saiki ngadeg jejeg wis ra pincang Kowe sing nambani, kowe sing ngeroki Seko masuk angin lan tatu ning ati Loroku wis mari, tekomu ngepasi Pancen wis digariske marang gusti Tetep ning sandingku, percoyo karo aku Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu Aku tresno karo kowe Sing nompo opo anane… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Tresno Temenan

Uwes tak rungokke Kabeh ngendikane Sebehmu Jare putrine sing ayu dewe Karepe dijodohake Karo priyo sing luwih sekabehane Uwes tak tampani Kabeh sing diwanti Sebehmu Senadyan loro ing jero dodo Karepku tak perjuangno Mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo Ojo mbok anggep dolanan Tresnoku temenanan Jo mbok anggep recehan Sing teko terus ilang Ojo mbok anggep… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Wayahe

Wayahe wayahe Nembung wong tuwane Mergo pacaran gandengan tangan Kuwi wes ra jaman Wayahe wayahe Siji tak mantebke Hubungan intim sing bukan mukhrim Wes terlalu mainstream Sing penting aku berjuang Kanggo kowe sing tak sayang Tresnoku tenan ora gampangan Dolan tak lereni Kerjo mempeng tak lakoni Nggo sangu rabi Nyuwun pangestu Bapak kalih ibu Putrine… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Embuh

Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso turu Saben cedak awakmu Mung iso ngguya ngguyu Rasane embuh Arep nembung rak wani Mung tak pendam neng ati Yen wayah wengi tansah kegowo mimpi Wes pirang pirang tahun mung tak pendem roso… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Ora Ono Liyo

Mongso rendeng wes ganti ketigo Nganti mlebu weneh wulan poso Nanging rosomu ning aku iseh podo Saben mbengi ra lali dongaku Mugo gusti ngluluhke atimu Nanging rosomu ning aku tetep podo Dalan nggronjal sing tak lewati Kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi Mergo balesan chatmu dek wingi “mas, sing ngati-ati, yen tekan ngomah… Read More »

Lirik Lagu Hendra Kumbara – Dino Liyane

Nyuwun sewu bapak kalih ibu Dinten niki mboten sios mantu Pancen kahanane angel Wes ora biso di eyel Timbang coronane nyebar Ndonyane sansoyo ambyar Nyuwun sewu konco lan sedulur Resepsiku kepekso tak undur Senajan wes dp dekor Ketering lan kabeh vendor Akhire kudu tak cancel Ketimbang aku di cekel Gusti kulo salah nopo Rabine kok… Read More »