Lirik Lagu Didi Kempot – Sigar Tresnone

By | November 25, 2022

Didi Kempot - Sigar Tresnone

Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Mangan mung kari muluk
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakke
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah kari tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnan

Mangan mung kari ngulu
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakne
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Lirik Lagu Yang Terkait:
Didi Kempot – Sigar Tresnone

Temukan Mp3 Didi Kempot – Sigar Tresnone