Lirik Lagu Syahiba Saufa Feat James AP – Paran Anane

By | August 20, 2021
Syahiba Saufa Feat James AP - Paran Anane

Keneng parane
Kok iso mentolo
Ninggal isun hang
Wes karuan welas

Sepurane
Dudu karepe ati
Isun wedi
Riko sing nemu seneng

Sing kabeh welas
Kudu nganggo dunyo
Tapi sun nyake
Riko bakal biso

Reff:
Isun bakal melasi riko
Paran anane selawase
Kesuwun wes gelem nerimo
Paran anane paran anane

Sepurane
Dudu karepe ati
Isun wedi
Riko sing nemu seneng

Sing kabeh welas
Kudu nganggo dunyo
Tapi sun nyake
Riko bakal biso

Reff:
Isun bakal melasi riko
Paran anane selawase
Kesuwun wes gelem nerimo
Paran anane paran anane

Isun bakal melasi riko
Paran anane selawase
Kesuwun wes gelem nerimo
Paran anane paran anane
Paran anane paran anane..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Syahiba Saufa Feat James AP – Paran Anane

Temukan Mp3 Syahiba Saufa Feat James AP – Paran Anane