Lirik Lagu Dian Anic – Wayu Colongan

By | August 20, 2021
Dian Anic - Wayu Colongan

Ha aa… hmm hm

Lara perihe rasane ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan wis rabi maning

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Dibalese pengkhianatan

Reff:
Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan

Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang wis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Di balese pengkhianatan

Reff:
Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan

Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang wis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Lara perihe rasane ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan wis rabi maning

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Dibalese pengkhianatan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dian Anic – Wayu Colongan

Temukan Mp3 Dian Anic – Wayu Colongan