Lirik Lagu Suliyana – Gemantunge Roso

By | December 14, 2019
Lirik Lagu Suliyana - Gemantunge Roso

mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang
dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

Lirik Lagu Yang Terkait:
SULIYANA – GEMANTUNGE ROSO

Temukan Mp3 Suliyana – Gemantunge Roso