Tag Archives: Suliyana

Lirik Lagu Suliyana – Sambangono

Sambangono welas isun Siramono atin isun Sandingono awak isun Ilangeno kangen isun Masio mung sedelo Emong adoh riko Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko Sambangono welas isun Siramono atin isun Sandingono awak isun… Read More »

Lirik Lagu SULIYANA – SENGOJO

Opo mergo wes entek welase Nong endi tanggung jawape Hang aran wong laki rabi Kudu biso ngimbangi Nong endi janjine bengen Nong endi sumpahe bengen Mung isun hang riko eman Saikine ngeliyan Sengojo riko gawe Atinisun looro Waktu riko kenalno Ambi gendan riko Sengojo riko gawe Sun kesiyo siyo Seru nono regane Isun nong atin… Read More »

Lirik Lagu SULIYANA – ENGET NYANG RIKO

Lawas sun nganteni Ilange ono ring endi Rupo sun engeti Welase isun tunggoni.. Lawas sun nganteni Ilange ono ring endi Rupo sun engeti Welase isun tunggoni.. Susaho senengo isun enget nyang riko Deweko akeh konco pikir sun nyang riko Susaho senengo isun enget nyang riko Kelendi bain, enget nyang riko.. Lawas sun nganteni Ilange ono… Read More »

Lirik Lagu Suliyana – Sukur Kepus

Sun sing tau njaluk gunung Mergo angen angen isun sing duwur Yo nong riko Apuwo demen ngiris ati Demen neblukno eluh ring pipi Endi lemese atine Koyo bengen hang sun tompo kawite Yo nong endi Lawas bareng mageh sing apal Riko ngendek melaku dewekan Nyemplungo nong atinisun Ojo sukur kepus Riko nyincing kari nanggung Yo… Read More »

Lirik Lagu Suliyana – Emong Adug Adug

Syarera..syarera Syarera…hmmm Syarera…syarera Syarera…hmmm Kadhung wis di buang Ojo di puputi Genengno leleran nong latar Yo wis sing di arepi ojo di lelesi Tuwas ngotori ning ati Apuwo sing bengen kolo isun tempuh Ngeprih sithik welase ati Kari sing riko reken Yo sing riko gape Isin sun nono regane Emong isun adug adug welas riko… Read More »

Lirik Lagu Suliyana – Tutupe Wirang

Sun mung biso ngucap sepuro Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli Arep terus terang isun sing mentolo Masio ring batin isun kesikso Dudu welase hang sun karepno Dudu arane hang isun impekno Ono wong liyo hang manggon nong ati Saiki menyang embuh nong endi Welas isun hang ilang Kegowo angin nong awang-awang Sing gampang… Read More »

Lirik Lagu Suliyana – Gemantunge Roso

mung kari angenan welas hang isun sambang saiki wes ilang dadi duwen wong liyan rasane getun temenan bengen isun buang ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran sun getun temenan bengen riko sun buang biso tah sun eman balik noreng pangkuan mageh wes demen wong liyan jujur seng lilo nyawang saiki welas sun temenan sun… Read More »