Lirik Lagu SLEMAN RECEH – MUDHARAT CINTA

By | November 20, 2022

SLEMAN RECEH - MUDHARAT CINTA

Padang lintang nduwur mego
Sing iso tak sawang
Nanging bedo atimu
Sing raiso tak gadang

Langit mendung udan deres
Mbungahi ati soyo ngenes
Yen kelingan larane
Kudu nangis batine

Reff:
Sayang sing nggo kowe
Ra ono liyane
Senajan akhire
Bakal bubrah endinge

Angen angenku iso nyanding sliramu
Nanging kabeh amung dadi impenku

Padang lintang nduwur mego
Sing iso tak sawang
Nanging bedo atimu
Sing raiso tak gadang

Langit mendung udan deres
Mbungahi ati soyo ngenes
Yen kelingan larane
Kudu nangis batine

Reff:
Sayang sing nggo kowe
Ra ono liyane
Senajan akhire
Bakal bubrah endinge

Tak ikhlasno senajan loro

Reff:
Sayang sing nggo kowe
Ra ono liyane
Senajan akhire
Bakal bubrah endinge

Angen angenku iso nyanding sliramu
Nanging kabeh amung dadi impenku
Woooo ho

Sayang sing nggo kowe
Ra ono liyane
Senajan akhire
Bakal bubrah endinge

Angen angenku iso nyanding sliramu
Nanging kabeh amung dadi impenku
Sing raiso dadi nyoto
Kesapu ombak segoro..

Lirik Lagu Yang Terkait:
SLEMAN RECEH – MUDHARAT CINTA

Temukan Mp3 SLEMAN RECEH – MUDHARAT CINTA