Tag Archives: Sleman Receh

Lirik Lagu SLEMAN RECEH – BANYU MOTO

Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme… Read More »