Lirik Lagu Sarah Brillian – Sayang 2

By | January 8, 2020
Lirik Lagu Sarah Brillian - Sayang 2

Coba rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedhe nganti kepati-pati
Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman marang esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedipan moto
Wes marem atiku
Coba rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedhe nganti kepati-pati
Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman marang esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedipan moto
Wes marem atiku
Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sedih ing atiku
Hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman marang esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedipan moto
Wes marem atiku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Sarah Brillian – Sayang 2

Temukan Mp3 Sarah Brillian – Sayang 2