Tag Archives: Sarah Brillian

Lirik Lagu Sarah Brillian – Sayang 2

Coba rungokno tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni Ombak segoro kok saja ngelingake Nambahi kangenku soyo gedhe nganti kepati-pati Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene Kita akan selalu memadu cinta Bungah ing atiku sedih ing atiku Hanya dalam mimpi Rino lan wengi moto iki angel diaremake Mung lam-laman marang… Read More »