Lirik Lagu Safitri – JAKET IKI

By | May 15, 2022
Safitri - JAKET IKI

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku
Mbok lepas jaketmu
Nggo ngayomi aku
Kangen tak suntek ning
Rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Grimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Nganggo jaketmu iki
Udan grimis mbok payungi
Tondo katresnanmu
Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan grimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo ndadi

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Grimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku
Mbok lepas jaketmu
Nggo ngayomi aku
Kangen tak suntek ning
Rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Grimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Nganggo jaketmu iki
Udan grimis mbok payungi
Tondo katresnanmu
Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan grimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo ndadi

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu
Kebak kangen rindu
Grimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Grimis soyo deres
Nganti podho ra ngerteni

Lirik Lagu Yang Terkait:
Jaket Iki – Safitri

Temukan Mp3 Safitri – JAKET IKI