Tag Archives: Safitri

Lirik Lagu Safitri – Katut Angin

Montang-manting keno ombake banyu Katut angin gede segoro biru Lakune prahu gawe mirising ati Bebasan uripku iki Yen sambat kudu karo sopo Koyo wis ora ono Lintang bulan tulung rungokno Tangis ning njero dodo Angin wengi tulungen awak iki Singkirno ruweting ati Lilo-lilo ati iki wis lilo Yen mengkene kudu koyo mengkene Pacoban iki sengsoroneā€¦ Read More »