Lirik Lagu Rita Tila – KANTUNKEUN

By | January 26, 2022
Rita Tila - KANTUNKEUN

Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu kiat,nyarengan nu teu saha te
Ramat-ramat duriat
Nyulam renda tibeulat
Nganteng teu pegat
Riwayat pegat teu tamat

Kantunkeun,abdimah tengahing jalan
Teu kiat,nyarengan teu sakaheman
Pucuk-pucuk impian
Wios layu muguran
Kembang kahayang randakah dina impenan

Teu kedah janten emutan
Kantunkeun abdi nyorangan
Tong teuing janten bangbaluh
Mun raga kedah pajauh~~

Teu kedah janten baluweng
Ngaragas nyipta kawaas
Teu kedah janten kamelang
Guratan kedah paanggang

Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu sae micinta midua hate
Binih asih na ati
Nu teu kantos ngajadi
Yuk urang tampi
Kersaning gusti hyang widi

Kantunkeun,abdimah tengahing jalan
Teu kiat nyarengan teu sakahe man
Pucuk-pucuk impian
Wios layu muguran
Kembang kahayang randakah dina impenan

Teu kedah janten emutan
Kantunkeun abdi nyorangan
Tong teuing janten bangbaluh
Mun raga kedah pajauh

Teu kedah janten baluweng
Ngaragas nyipta kawaas
Teu kedah janten kamelang
Guratan kedah paanggang

Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu sae micinta midua hate
Binih asih na ati
Nu teu kantos ngajadi
Yuk urang tampi
Kersaning gusti hyang widi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rita Tila – Kantunkeun

Temukan Mp3 Rita Tila – KANTUNKEUN