Tag Archives: Rita Tila

Lirik Lagu Rita Tila – JANG

Jang Hirup teh teu gampang Teu cukup ku dipikiran Bari kudu di lakonan Jang..n Jalan kahirupan Henteu salawasna datar Aya mudun jeung tanjakan Kudu sabar dina kurang Ulah nepak dada beunghar Eling kanu maha agung Jang Hidep sing ngajalma Turut parentah agama Ulah jauh ti ulama Nyobat sareng ahli tobat Daut sareng para kiyai Sangkan… Read More »

Lirik Lagu Rita Tila – Bulan Priangan

Bulan di priangan.. Bulan kasmaran Bulan di priangan.. Bulan katresna Tuh., lembur kuring Di lingkung gunung-gunung Di langit gempur layung Sangkuriang keur gandrung Bulan di priangan.. Bulan kasmaran Bulan di priangan.. Bulan katresna Tuh., lembur kuring Di lingkung gunung-gunung Di langit gempur layung Sangkuriang keur gandrung Mangsa bulan purnama Harita, anjeun balaka.. Mangsa bulan purnama… Read More »

Lirik Lagu RITA TILA – SERAT SALIRA

Serat salira, wengi tadi tos katampi Kantenan jungjunan, kantenan mungguh ewuhna Disangki serat katresna, sabudeureun cinta urang Geuningan lepat dugaan, mundut mundur pipisahan Serat salira dina jajaran kalima Unggelna teu wasa, mun kedah midua hate Teu sapuk sareng aturan, sok sieun teu kabadanan Cangcaya moal laksana, mendak bagja sasarengan Teu nanaon jungjunan, teu nanaon Mun… Read More »

Lirik Lagu RITA TILA – BUAH NGORA

Haur di sisi walungan Awi tali natambakan Saur saha duh jungjunan Ieu abdi micinta deui nu lian Hanjuang daun hanjuang Dieunteupan ku bangbara Sanajan urang paanggang Diemutan nu ka emut ngan salira Buah buah Buah ngora sakaranjang Saninten mah Saninten ngan ukur dua Ulah-ulah Salira ulah salempang Sing percanten Ngan anjeun nu di picinta Sapertos… Read More »