Lirik Lagu PUTRI VARENZA – NGENTENI MBOK SAYANG

By | August 6, 2021
PUTRI VARENZA - NGENTENI MBOK SAYANG

Sayangku
Cobo rungokno
Opo sing ono
Neng jero dodoku

Sayangku
Tulung rasakno
Opo sing ono
Nyeseg ning atiku

Sabendino
Mung kelingan kowe
Awan bengi
Pengen karo kowe

Reff:
Kudu piye
Ben kowe perhatian
Pengenku mung siji
Mbok sayang-sayang

Kudu piye
Ben kowe pengertian
Aku ngenteni
Mbok sayang-sayang

Sayangku
Cobo rungokno
Opo sing ono
Neng jero dodoku

Sayangku
Tulung rasakno
Opo sing ono
Nyeseg ning atiku

Sabendino
Mung kelingan kowe
Awan bengi
Pengen karo kowe

Reff:
Kudu piye
Ben kowe perhatian
Pengenku mung siji
Mbok sayang-sayang

Kudu piye
Ben kowe pengertian
Aku ngenteni
Mbok sayang-sayang

Kudu piye
Ben kowe perhatian
Pengenku mung siji
Mbok sayang-sayang

Kudu piye
Ben kowe pengertian
Aku ngenteni
Mbok sayang-sayang
Aku ngenteni
Mbok sayang-sayang..

Lirik Lagu Yang Terkait:
PUTRI VARENZA – NGENTENI MBOK SAYANG

Temukan Mp3 PUTRI VARENZA – NGENTENI MBOK SAYANG