Lirik Lagu Iman Troy – Ilang

By | August 6, 2021
Iman Troy - Ilang

Kebayang ilang ning angen angenku
Kowe mbiyen pernah ning uripku
Wis telung wulan ora ketemu
Trus saiki we medot tresnoku

Yowis ilang wis rakaruan
Tresnoku ming mung nggo dolanan
Ra kroso wis semene suwene
Kowe dolanan

Jaremu mbiyen
Susah seneng bebarengan
Tapi nyatane
Kowe sing malah ngilang

Reff:
Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Wo oo oo oo

Jaremu mbiyen
Susah seneng bebarengan
Tapi nyatane
Kowe sing malah ngilang

Reff:
Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku

Kowe sing ilang
Kowe sing kudu ilang
Ning uripku sing marai catu
Wis cukup anggonmu nglarani aku..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Iman Troy – Ilang

Temukan Mp3 Iman Troy – Ilang