Lirik Lagu Lara Silvy – Remuk Sesisih

By | August 12, 2021
Lara Silvy - Remuk Sesisih

Terus terang wae
Rasah ngapusi aku
Ati wes kadung tresno
Karo sliramu
Iki pancen karepmu
Kowe milih ninggal aku
Aku ora lilo karo keputusanmu

Remuk sesisih
Tresnoku seng putih
Kowe ra peduli aku
Kelaran ning kene
Terus kepiye
Kabeh angen-angenku
Jare bakal njogo tekane matiku

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Remuk sesisih
Tresnoku sing putih
Kowe ra peduli aku
Kelaran neng kene
Terus kepiye
Kabeh angen-angenku
Jare bakal njogo tekane matiku

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tegane mblenjani tresno tulus iki
Wes nganti koyo ra nduweni ati

Reff:
Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tak tutup wae hemmm..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Lara Silvy – Remuk Sesisih

Temukan Mp3 Lara Silvy – Remuk Sesisih