Tag Archives: Lara Silvy

Lirik Lagu Lara Silvy – Remuk Sesisih

Terus terang wae Rasah ngapusi aku Ati wes kadung tresno Karo sliramu Iki pancen karepmu Kowe milih ninggal aku Aku ora lilo karo keputusanmu Remuk sesisih Tresnoku seng putih Kowe ra peduli aku Kelaran ning kene Terus kepiye Kabeh angen-angenku Jare bakal njogo tekane matiku Reff: Aku durung iso nompo kahanan iki Opo kurangku nganti… Read More »

Lirik Lagu Lara Silvy – Masih Setia

Sampaikanlah salamku ini Kepada dirinya yang ku cinta Agar kau merasakan Aku masih setia Jangan pernah kau merasa sendiri Jangan pernah kau merasa sepi Aku disini selalu Memikirkan tentang dirimu Berharap kau cepat kembali padaku Ojo pernah kowe ragu Yakino aku bakal setia menunggu Tak sawang ulan setiap malam Ngarepne kowe teko Mujutke sejuta angan… Read More »

Lirik Lagu Lara Silvy – Sepiro Gedene

Yen pancen wis wayahe pisah Yen wis ra keno diobah Kakune atimu bundere tekadmu, sayang Sing penting aku wis usaha Tuk memperjuangkan kita Tak belani ngalah tapi apalah daya Sepiro gedene seh salahe Ngentek gawe kowe ilfeel sawangane Aku wis pasrah nanging gak gelem pisah Mosok sih ra iso kowe ngedemke Pikire masiyo gur sedelo… Read More »

Lirik Lagu Lara Silvy – AKU PANTES DIPERJUANGKE

Aku ngerti isyarat teko motomu Aku ngerti aku berharga untukmu Yo mung aku sing gawe atimu tenang Yo mung aku teko peteng dadi padang Ratau tak larani atimu Ratau tak blenjani janjku Tak jogo atimu, tresnomu Aku pantes dipertahanke Aku pantes diperjuangke Mergo aku ngerti carane Menyayangi dirimu Aku iso ngendheg tangismu Aku iso nukulke… Read More »