Lirik Lagu James AP – IKI ANANE ISUN

By | Januari 21, 2023

James AP - IKI ANANE ISUN

Kadung riko golet hang lebih, mapan
Teko isun, riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang mageh terantanan
Ngelakoni,urep hang di weni gusti

Kadung riko golet hang lebih gagah
Teko isun,riko mesti ulihe
Dudu koyo isun,hang akeh kekurangan
Hang gantung nong urep
Mung liwat gendingan

Isun sing biso nguweni,kembang
Hang regane biso goh
Mangan se ulan,ulanan
Biso munggoh sing biso nguweni
Penganggon larah,,koyo hang
Di weni welas,riko pungkasan

Yowes iki anane, isun
Dunyo nisun seru bisoninggo di u,kur
Yoro mung singdi hangbi,so isun u,,weni
Kembang welas hang
Sing bakal biso mati

Ka,,dung,riko golet hang lebih,gagah
Teko isun,riko mesti ulihe
Dudu koyo isun,,hang akeh kekurangan
Hang gantung nong,,urep
Mung liwat,,gendingan

Iisun sing biso nguweni,,kembang
Hang regane biso goh
Mangan se ulan, ulanan
Isun ugo sing biso nguweni
Penganggon larah
Koyo hang di weni welas riko pungkasan

Yowes iki anane i,sun
Dunyo nisun seru bisoninggo di u,,kur
Yoro mung siji hang biso isun, u,,weni
Kembang welas
Hang sing bakal biso mati
Kembang welas
Hang sing bakal biso mati

Lirik Lagu Yang Terkait:
James AP – Iki Anane Isun, Syahiba Saufa – Iki Anane Isun, James AP – Iki Anane Isun Koplo Version

Temukan Mp3 James AP – IKI ANANE ISUN