Tag Archives: James Ap

Lirik Lagu James AP – Lapo Berjuang

Lapo aku berjuang Yen akhire ra disayang Regani tibo tangiku Kowe ra kanggo aku Ora tak getuni Anggonku mencintai Sing dijaluk pengertianmu We ra sah nguwei Harapan janji palsumu Yen akhire ninggalke aku Ra sah sok kowe ngerteni Loro atiku Sudahlah simpan semua Kata bijakmu Reff: Lapo aku berjuang Yen akhire ra disayang Regani tibo… Read More »

Lirik Lagu James AP – Sayang Ping 2

Iki ceritane Isun ketemu lare wadon ayu Hang rasane bakal angel gape welase Rupane hang ayu koyo widodari Ketemu sepisan tapi mantep noring ati Nuliyo merene Teko’o merene ojo golek liyane Mung isun hang pantes riko karepne Isun duweni welas hang sempurno Sun rakit nggo ngarungi samudro atin riko Ngelayung isun noring angenan Ngarep welas… Read More »

Lirik Lagu James AP – Bersyukuro Duwe Isun

Sing ono hang sempurno Ring dunyo iki Mawar baen katon endah Erine natoni Sing ono hang sempurno Ring ndunyo iki Uler baen katon anteng Wulune mblaeni Reff: Bersyukuro riko wis duwe isun Hang welas riko lan tulus iki Bersyukuro riko wis duwe isun Ojo sampek riko ngelarani ati Sing ono hang sempurno Ring ndunyo iki… Read More »

Lirik Lagu James AP – Watu

Watu hang atos baen magih biso kekikis Tapi atin riko soyo ngatos-ngatosno Belajaro ngerteni dung pingin diregani Jajalo rasakno makne podo keroso Bolak balik riko gawe wirang Isun nong ngarep wong liyan Makne wis sun kubur urip-urip Kenangan ring ati timbang loro ati Mergane desimpeno soyo gerogoti Mergane kenangan iki Mung gawe kangelan isun biso… Read More »

Lirik Lagu James AP – Miluo Isun

Ning njerone ati Yo mung riko siji Sing kiro keganti Masiyo wadon sing siji Isun milih riko Dadi wong sun pujo Ati isun nong riko Sing kiro kanggo wong liyo Miluo isun sing bakale getun Mergo sun sayang sing bakale ngilang Sun buktikeno sing bakal ngeliyo Idinono isun ngakad riko Isun milih riko Dadi wong… Read More »

Lirik Lagu James AP – TAK TITIPNO KOWE

Ibarate waktu bisa di putar.. Aku emoh dadi sahabatmu.. Seng mok daditempate.. Tangis lan curhatmu.. Rapernah ono welas ning atimu.. Aku yo pengen ngrasake koyo liyane.. Duwe uwong seng nyemangati uripe.. Nanging sawangen aku.. Sing jogo awak mu Jodoe uwong liyo seng tak jamu.. Tak titipno kowe seng tak welasi.. Nong bocahe seng mok pilih… Read More »

Lirik Lagu James AP – Mugo Mugo Iling

Kadung entek roso welas Kadang mikir arep ninggal Mergane wes pepet sing ono dalan Ngenteni tetesan udan Nong langit hang durung mendung Welas isun di’enggo paran Kadung riko sing semaur Karep hang sun jaluk jaluk Takdir isun ojo di ganti Mung riko hang sun peluk sampek mati Sun mageh ngenteni dino Lembaran pait kegulung Tebluko… Read More »

Lirik Lagu James AP – Sampeyan

Sampeyan sing tak demeni Sampeyan sing tak sayangi Yo mung sampeyan Nong njero ati iki Yo mung sampeyan Sing paling tak tresnani Reff: Sampeyan yo mung sampeyan Cinta sejatiku Sampeyan yo mung sampeyan Sing tak tunggu tunggu Sampeyan yo mung sampeyan Kekasih hatiku Sampeyan yo mung sampeyan Pendamping jiwaku Sampeyan sing tak demeni Sampeyan sing… Read More »

Lirik Lagu James AP – Langit

Koyo langit.. jembare ati Kalingono.. surute janji Koyo dalan.. dawane lakon Sun labuhi.. kelawan puji Reff : Langit tolong padangno Rupaniro.. klawan sunare Ulan lintang Myakne sorote, ngepusi batin Hang wes merkengkeng Langit tolong padangno Rupaniro.. klawan sunare Ulan lintang Myakne sorote, ngepusi batin Hang wes merkengkeng Koyo langit.. jembare ati Kalingono.. surute janji Koyo… Read More »

Lirik Lagu James AP – Podo Abote

Sumpeke ring ati Mergo paran salahe Mikiri riko lan larene Podo abote Bingung pikirane Bingung bagi welase Sing biso sun milih Mergo podo abote Omong isun ono hang loro Tapi mulo mesti ono hang loro Abot rasane kadung milih selisih Mesti ono hang tangisan Kudu lilo kelangan Kadung gedigi pungkase Isun getun temenan Kudu nglilakno… Read More »