Lirik Lagu Esa Risty – Imbangono Tresnoku

By | August 19, 2021
Esa Risty - Imbangono Tresnoku

Mbulan sumunaro lintang gemebyaro
Angin sumiliro ben padang lan adem
Roso ing dodo

Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu
Adoh ing netro

Reff:
Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Sing tak jaluk imbangono tresnoku

Mbulan sumunaro lintang gemebyaro
Angin sumiliro ben padang lan adem
Roso ing dodo

Sayang aku tresno tulung imbangono
Batinku kesikso yen tanpo sliramu
Adoh ing netro

Reff:
Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Esem lan gemuyumu ngreridu atiku
Tambanono kangenku karo katresnanmu
Dadio panglipurku ngancani uripku
Siji pangarepanku sumanding sliramu

Sing tak jaluk imbangono tresnoku
Sing tak jaluk imbangono tresnoku..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Esa Risty – Imbangono Tresnoku

Temukan Mp3 Esa Risty – Imbangono Tresnoku