Lirik Lagu Safira Inema – Dalan Tresnaku

By | August 18, 2021
Safira Inema - Dalan Tresnaku

Tak tenani tak ugemi
Ra bakal kowe tak kecewane
Suwun gusti kulo sampun diparingi
Wong siji sing iso ngimbangi
Perasaan iki

Ojo nganti nduwe roso
Yen tresnoku iki mung dolanan
Setioku iki wis ra kurang kurang
Kowe tak eman eman
Kowe sing tak sayang sayang

Reff:
Ayem ati mung nyanding sliramu
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane
Toh mung aku sing nompo tulus
Tresnomu kuwi
Mugo ancen takdire
Dalan tresnaku iki yo mung karo kowe

Ojo nganti nduwe roso
Yen tresnoku iki mung dolanan
Setioku iki wis ra kurang kurang
Kowe tak eman eman
Kowe sing tak sayang sayang

Reff:
Ayem ati mung nyanding sliramu
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane
Toh mung aku sing nompo tulus
Tresnomu kuwi
Mugo ancen takdire
Dalan tresnaku iki yo mung karo kowe
Yo mung karo kowe

Ayem ati mung nyanding sliramu
Ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane
Yo toh mung aku sing nompo tulus
Tresnomu iki
Mugo ancen takdire
Dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Safira Inema – Dalan Tresnaku

Temukan Mp3 Safira Inema – Dalan Tresnaku