Lirik Lagu Eny Sagita – WONOGIRI

By | April 7, 2022
Eny Sagita - WONOGIRI

Najan cilik,kotane nanging lestari
Kabeh rakyate,podo nyawiji
Koyo kowe,lan aku wis dadi siji
Ojo pisah,nganti tekane pati
Koyo banyune,kali kayangan.
Katresnanku,ora bakal ilang

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang,jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang,jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur
Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas,setengah mati

Najan cilik,kotane nanging lestari
Kabeh rakyate,podo nyawiji
Koyo kowe lan aku wis dadi siji
Ojo pisah,nganti tekane pati
Koyo banyune kali kayangan
Katresnanku ,ora bakal ilang

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang,jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang,jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur
Sego tiwul,lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas,setengah mati

Najan cilik,kotane nanging lestari
Kabeh rakyate,podo nyawiji
Koyo kowe lan aku wis dadi siji
Ojo pisah,nganti tekane pati
Koyo banyune,kali kayangan
Katresnanku,ora bakal ilang

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang,gunung gandul
Dadi lambang,jodone wong loro
Koyo kowe lan aku sak’iki akur
Jalaran ketemu neng gajah mungkur
Sego tiwul,lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas,setengah mati

Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung yo mas…
Setengah mati……

Lirik Lagu Yang Terkait:
Eny Sagita – Wonogiri

Temukan Mp3 Eny Sagita – WONOGIRI