Tag Archives: Eny Sagita

Lirik Lagu Eny Sagita – Wujude Roso

Batin sun roso perih perihe seneng Samendale ati nisun dung nyawang riko Roso ngeman-ngeman noring dodo Kepingine sun rumati nong njero ati Kangen hang sun songgo iki tondone roso Ojo sampek riko gawe isun ngersulo Wedi kelangan riko pancenne ono Sun njaluk rumaten welas isun Iki tondone welas isun Wujute roso mung kanggo riko Mugo… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – WONOGIRI

Najan cilik,kotane nanging lestari Kabeh rakyate,podo nyawiji Koyo kowe,lan aku wis dadi siji Ojo pisah,nganti tekane pati Koyo banyune,kali kayangan. Katresnanku,ora bakal ilang Endah yen disawang,gunung gandul Dadi lambang,jodone wong loro Koyo kowe lan aku sak’iki akur Jalaran ketemu ing gajah mungkur Endah yen disawang,gunung gandul Dadi lambang,jodone wong loro Koyo kowe lan aku sak’iki… Read More »

Lirik Lagu ENY SAGITA – IIYE YOYO

Sun gowo ngalor Ngidul sun gindong ngulon Ngetan sing kroso anak Isun wis sak umure jagung Sun kudang lan sun eman embyan-embyan Anak isun lanang, Ngomong magih srempodan I iye yoyo, ma’e i iye yoyo I iye yoyo, ma’e i iye yoyo Ngomong paran tek, emak sing ngerti I iye yoyo, ma’e i iye yoyo… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – Jomblo Kesekso

Ngenes tenan nek di rasakno Awan bengi kerjo ming golekne sopo Nganti kebal aku di ece konco Kok rung rabi padahal aku wes tuwo Pingine saben turu ono sing ngeloni Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi Atiku nganti mangkel jawabe nganti… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – GEDE ROSO

Gede.. roso.. Tresno iki tulus kanggo sliramu Yo mung ono kowe ning atiku..u.u.u.. Nanging loro.. Yen roso sayangku mbok sio sio Wani sumpah Tresnoku mung kanggo kowe Kudu piye maneh Anggonku mbuktek’ke Tresno iki tulus Ra mung nggo dolanan… Wes tak perjuangke Nganti bingung kudu piye Penginku mung siji Nyenengke atimu… Opo kurang percoyo Opo… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – Terminal Tirtonadi

Nalikane ing tirtonadi Ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi kowe ngucap janji Lungo mesti bali Rasane ngitung nganti lali Wis pirang taun anggonku ngenteni Ngenteni sliramu neng kene tak tunggu Nganti saelingmu Mongso rendeng wis ganti ketigo Opo kowe ra kroso Yen kowe isih eling lan tresno Kudune kowe kroso Nalikane ing tirtonadi… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – Pokoke Kowe

Tresno suci sing manggon ning ati Ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu Nalikane aku pisan ketemu Kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku Wong bagus ngertiyo rosoku Yen aku tresno sliramu huuu Mangan mong karo telo penting aku karo kowe Tuku lombok utang nyang tonggo penting aku karo kowe Susah seneng aku terimo penting… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – TIKET SWARGO

Swrgo tansah mengo lawange Dicawisake kanggo sopo wae Suargo tansah mengo lawange Dicawisake kanggo sopo wae Sing kuat imane lan becik ngamale Rikolo urip ono ndonyone Ya imammarus liya sannati Anta babullah himu’tamadzi Fabidun yaya wa akhiroti Ya rasulallah hikud biyati Tiket suwargo regane murah Nanging anehe akeh sing wegah Tiket suwargo regane murah Nanging… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – Ceng Ceng Po

Sepiro lawase aku kenal karo kowe Cah ayu anake guru marakke raiso turu Aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju Duwe mantu mlarat bondho Pengangguran koyo aku Aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu Rencanaku kuwi amung njaluk Donga lan pangestu Karo bapak ibumu tak omongke opo enekku Jare bapakmu kabeh wong lanang Kuwi koyo… Read More »

Lirik Lagu Eny Sagita – Pengen Ngombe

Aku pengen ngombe Ngelak seng tak rasakke Nganti garing ning gulu rasane Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke Banyu putih yo kanggo nelesi lambe Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke Roso kangenku mung kanggo kowe Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu Sopo seng kok gendhong Sopo seng… Read More »